Претучени Харадинај

Српски народни покрет Наши поклања премијеру Србије Ивици Дачићу фотографију једног од водећих „политичара“ тзв. независног Косова Рамуша Харадинаја како би му показали који је једини начин „преговора“ са терористима. Ивице Дачићу уместо што прогоните оне организације који говоре да је Косово и Метохија саставни део Србије а штитите оне које финансира ЦИА, уместо што за рачун оних који нам отимају Косово и Метохију и дају га терористичкој шиптарској банди градите границу на Јарињу и Брњаку, почните да браните ову земљу и да терористе третирате онако како закон и Устав налажу.

Не постоји решење за Косово и Метохију осим да оно буде саставни део Србије. Ако нисте способни или не желите да на тај начин водите Србију онда поднесите оставку јер у овој земљи има доста оних који Србију воле више од новца и функција.

Фотографије злочинца Харадинаја настале су 2000. године на Косову и Метохији у близини села Мушотиште у Сувој Реци. Руска јединица из састава КФОР-а заставила је возило са наоружаним терористима међу којима је био и Харадинај. Пошто су брзо савладани и разоружани, Харадинај је рекао руском падобранцу да је џудиста и да би другчије разговарали да Рус није наоружан. Руски витез је наредио да одвежу Харадинаја оставио је пушку а онда објаснио каква је разлика између руског падобранца и најобичнијег бандита. Борба је била кратка и натерала је сузе на очи Харадинајевој пратњи. Руски војници, који тада нису знали ко је Харадинај, су предали ухапшене органима УН који су као и много пута после тога ослобили злочинца. После доласка ДОС-а на власт и првих корака у издаји Космета од стране српских власти дошло је до повлачења руских трупа са Косова и Метохије.

Руски специјалци су фотографију поклонили Игору Маринковићу из СНП Наши током његове недавне посете Москви. Фотографија која је чувана као један од најдражих трофеја елитне падобранске јединице и до сада никада ником није показана, поклоњена је како би се подигао морал грађанима Србије али и као завет да је велики број Руса спреман да као добровољци учествују у одбрани Космета.

Информативна служба СНП НАШИ

3 коментара

  1. Nadam se USKORO, DAT ĆE BOG,DA ĆE SVEZANIH RUKU biti poslan gde je SVIM TERORISTIMA.

  2. “Kad porastem,bicu Srbin”…sve manje gledamo taj”film”.
    U Srbiji.
    Ako bi se ta DRAMA,ekranizovala,nikada je nece primiti za kandidata ,za “oskara”.Ne uklapa se u Spilbergovu viziju sveta.

    Zahvalnije je biti Sabahudun u Srbiji,nego Sabahudin u Sarajevu…a biti Mirko u Sarajevu,nije prosto uporedivo…jer,Sabahudin u Srbiji,je “zasticeno ime”…

    Ako Sabahudina u Srbiji pitas,odakle si…,kao sto pitas nekog Mirka,koga slucajno upoznas na autobuskoj stanici u Kanjizi…a Sabahudin se uozbilji i kaze ti-ja sam autohtoni,recimo, “lala”…onda znaj,koliko god si i sam “autohtoni”,ali Srbin,da u startu gubis?!
    Jer to znaci da su njegovi preci,po njemu,sigurno tu dosli pre tvojih…To je opsta poruka “autohtonih”.
    To ne vazi za Srbe,van Srbije!
    To ne vazi za srpsku “nacionalnu manjinu” u Federaciji BiH,ili u Hrvatskoj…iako im se sela zovu po prezimenu,ili im je prezime…ime sela.To ne vazi za Srbe!
    Oni su tamo,uvek i obavezno…dosli zadnji,posle svih…njihova zemlja je samo ono sto se zalepilo na njihovim opancima,kako kaze srbozder,Mesic Stipe…Ta “gruntovnica”,odredjuje i nivo prava.

    Lakse je biti nacionalna manjina u Srbiji,nego Srbin u Srbiji.

    Ko stoji iza Mirka u Kanjizi,ko…niko,a iza Sabahudina,bio on u Sremskim Karlovcima,ili u Tutinu,na primer,stoji njegov maticni etno korpus,njegovi politicari,njegove muftije,stoji “gradjansko” Sarajevo,”gradjanska”Srbija,Turska,NVO ,NATO “oficiri za vezu” …ali,stoji i Srbija,recimo,kroz isplatu miliona evra decijeg dodatka,koji se sliva u presevsku dolinu i njima zvani Sandzak,za drugo,trece ,cetvrto dete…Stoji Srbija,kadrovskom politikom i nacionalnim kljucevima…do najvisih funkcija.

    Ali uvek ce traziti jos i jos,i to na devet sluzbenih jezika a ,naravno,ne vide da samo mozda 100 kilometara zapadno,od Sremskih Karlovaca,srpska “nacionalna manjina”,u Vukovaru,ne sme da pise,cirilicom?!
    I da tamo srpsko ime nije “zasticeno” i da tamo nikada ne mozes biti “autohtoni”,starosedelac…neko ko je “prvi dosao”.

    “Lakse je biti protiv Srbije u Srbiji,nego za Srbiju…”,rece Predsednik Srbije Nikolic u Skupstini Srbije???

    Lakse je govor istine,etiketirati i nazvati ga,govorom mrznje,da bi se realnost i zla sudbina Srba,gde god da su,sakrila.

    Voleo bih da vidim uslove,koje bi Rusija Srbiji postavila,
    za eventualno pristupanje Srbije,Ruskoj Federaciji.
    Samo da ih vidim,pa da ih uporedim,sa briselskim…pa da umrem.
    Mozda tu lezi kljuc resenja statusa Mirka iz Kanjize.

  3. HAHAHAHA…DZUDISTA…OLOS PRODANA-FATALJIS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *