14. јун – Кфор поставио нови пункт на северу Косова

ЛЕПОСАВИЋ – Војници Кфора поставили су јутрос на алтернативном путном правцу Нови Пазар – Лешак, уз саму административну линију са централном Србијом, контролни пункт на којем обављају рутинску контролу саобраћаја.

На том алтернативном путном правцу, у месту Тресава, налазе се припадници пољског контигента Кфора са пет џипова, који на контролном пункт јутрос од девет сати обављају контролу возила која долазе на север Косова.

На овом путу који повезује север Косова са Новим Пазаром, војници Кфора су имали и раније сличне пунктове, али дубље према унутрашњости Косова, док је јутрошњи постављен у непосредној близини административне линије са централном Србијом.

Алтернативни путни правац Нови Пазар – Врачево – Лешак је један од споредних путева који користе Срби са севера Косова.

Извор: Танјуг

Један коментар

  1. Занимљив покушај БоТа Комбинатора и његових европејских пријатеља да изведу и спроведу ДРЖАВНИ УДАР са “кувајтском супом” у НАТО – косовском казану.
    Европејски “доброчинитељи”…
    Позвали Председника да му “честитају” и да се “спријатеље” и “зближе” , а као ЗНАК ИСКРЕНОСТИ постављају НАТО-УБИЦЕ деце и жена на “ГРАНИЦАМА ИСКРЕНОГ ПРИЈАТЕЉА”…???!!!???
    БИВШИ за БОЉУ БУДУЋНОСТ и Његов СЛОВЕНАЧКИ-ЦРНОГОРАЦ-бизнисМен НА ПРИВРЕМЕНОМ БОГАЋЕЊУ у Београду поново ГАЛОПИРАЈУ !!! ГАЛОПУРА и инфлација, морална дегенеризација, лоповизација, кретенизација, медијска гетоизација, …
    Јахачи апокалипсе !!!!! Галопирају !!!! ЕВРОПА, ЗДАЈ !!! ЧОЧЕ!!!
    Инсерт..али се ближи и КРАЈ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *