27. мај – Без изненађења – Борис Тадић кандидат ДС за премијера

БЕОГРАД – Демократска странка (ДС) предложила је у недељу увеч Бориса Тадића за мандатара за састављање нове владе Србије.

То је саопштено новинарима после седнице ширег Председништва те странке у Београду.

Седници, која је почела око 18 сати у седишту странке у Крунској улици, присуствовали су председник ДС Борис Тадић, високи функционери те странке као и коалициони партнери – председник Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић и лидер Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак.

Извор: Бета

2 коментара

  1. koliko vredi Boris Tadic taman koliko i njegova rec i nista vise.Veceras na konferenciji za medije lepo covek rece sta je prioritet njegove vlade,covek rece bez imalo stida i srama, borba protiv siromastva te borba protiv korupcije,isto kao da je neko drugi do sad bio na vlasti.A sad mozete zamisliti opet njegovu vlast sa istim “velikim” kadrovima naravno uz veliku podrsku velikih politicara Canka,Cede,Vuka,velikog Ivice i njegovih poletaraca.Eeeee sad ce nam procvetati ruze i u svemu jer smo dobili pravog eksperta za “SVE” ali u ovom vidim jednu dobru stvar STO MI DECA ODOSE VANI,a Vasoj deci i Vama naravno svima NEK JE DRAGI BOG U POMOCI ili se uclanjujte u D.S.jer vam nema druge a ne kazem ovo bez razloga.
    Kako ni jedan komentar koji se dohvati prosle nam a i sadasnje vlasti nema sanse da prodje na R.T.S-u zahvaljujem se urednistvu PECATA sto nam makar on omoguci da se cueje nas glas,glas ludi koji ne gube nadu…..

  2. narode moj SRBSKI ako dozvolite ovo i ne izadjete na ulicu zelim Vam svu srecu ovog sveta iako je ne zasluzujete ako se ne pobunite…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *