23. април – Обрадовић:Време је за нове политичке снаге

УЖИЦЕ – Брисел је тоталитарни центар моћи који ради на штету националних и државних интереса Србија и зато је крајње време да се окренемо државама које нас нису бомбардовале, које нису признале Косово и које хоће са нама економску сарадњу, попут Русије, истакао је данас у Ужицу члан руководства Двери Бошко Обрадовић.

Обрадовић је казао да Двери, као политички покрет породичних људи, највише замера актуелном режиму што је, како је рекао, анти породични.”Овај режим од наших пара финансира геј параде и промену пола, а ништа не улаже у борбу против беле куге, за коју Двери сматрају да је државни приоритет број један”, рекао је Обрадовић на предизборној трибини.

Он је истакао да будућа Влада треба да уведе Министарство за бригу о породици, које ће бити подршка и свим осталим угроженим категоријама становништва.”Двери су у овом тренутку нов избор на Ђурђевданским изборима и верујем да огромна већина грађана Србије то препознаје”, закључио је Обрадовић.

Извор: Танјуг

7 коментара

  1. Sve je jasno, još samo je ostalo da zaokružimo dveri i pobedimo.

  2. Кажу аналитичари, Двери одвлаче гласове ДСС-у и СНС-у. А људи из моје околине и ја заједно са њима, разочаране демократе, очекивале су много од промена 2000., па 2003., па 2008. Али промена на боље нема, само је још горе. Разочаране демократе су пре свега грађани ове земље,разочаране демократе не желе да им буде Брисел главни град! Разочаране демократе не желе да буду робови, кулаци, кметови прљавим капиталистима! Разочаране демократе не желе да им се улицама шетају педери и курве! Међу разочараним демократама има хришћана а не атеиста, глобалиста…Сви су се показали задњих двадесет година! Двери до победе!

  3. Шабац је град дуге традиције која се протеже још од римског доба, када је био познат као Savacium. Шабац, касније знан и као “Maли Париз”, први је град у Србији који је имао апотеку, болницу, клавир. Из Шапца потиче прва жена лекар. Изгледа да ове општепознате историјске чињенице нису познате свима онима који за себе сматрају да су достојни да буду председник. Рецимо, председничком кандидату Владану Глишићу коме се овом приликом обраћамо.
    Док се речима залажете за традицију, њено очување и препород, истовремено је не поштујете и показујете да су вам дела другачија од речи. Ако у Шабац могу да дођу и бивши председик Тадић и бивши председник Коштуница и Томислав Николић и Велимир Илић и Млађан Динкић и Чедомир Јовановић и сви остали председнички кандидати, срамота је да једино Ви нисте наш град удостојили ни минималног поштовања својим доласком, а очекујете гласове Шапчана. Зар нисте могли да издвојите неколико сати за посету нашем граду и да нас испоштујете?Шабац је последњи по азбучном реду, али то не значи да треба да га третирате као последњег и најбеднијег по значају.
    Да ли ћете нас тако заобилазити и ако постанете председник?

  4. Bojim se da su Dveri, NOPO, Partija radnika i seljaka, partije koje odvlace glasove, a nece preci cenzus. Sve tri zajedno ce imati 5-6%.
    Tako da je ugrozeno 84 mesta u parlamentu koji osiguravaju da se nece menjati Ustav.
    Po meni, SIGURAN GLAS za slobodnu Srbiju je DSS. Nisu idealni, ali imaju kontinuitet od 1974.

  5. Господине(госпођо)…двери су имале трибину у Шапцу 29.12.2011.године,ето чисто да знате

    • Госпођо или господине, ми говоримо о предизборној кампањи, а не о некаквој трибини. Знате ваљда шта је то, немојте да се сад објашњавамо шта је предизборна кампања.То је оно кад вас посећују председнички кандидати свих странака које ће се кандидовати, kaд одржавају говоре или шетају са људима. Кандидати других странака су били, само је Владан Глишић заобишао Шабац.

  6. Moja porodica i ja cemo im dati glasove , kako radili tako nam bog pomogao

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *