19. април – Вучић: ДС нуди мржњу, не напредњаци

БЕОГРАД – Заменик председника Српске напредне странке Александар Вучић оценио је данас да напредњаци у кампањи грађанима нуде решења и предлоге за излазак из кризе, а Демократска странка мржњу, која је, како наводи, једини програм те странке.

“На грађанима је чист и јасан избор. Ако хоће Србију мржње, црну Србију какву данас приказује и жели ДС – гласаће за њих, а ако желе чисту, умивену, лепу, другачију, бољу, паметнију и Србију мира – гласаће за СНС”, рекао је Вучић на конференцији за новинаре.Он је оценио да њихови политички противници из ДС нису могли ништа да кажу на идеје и решења које понудио СНС – као што су нови закон о јавним набавкама, пројекат Београд на води или Канцеларија за брзе одговоре – па су зато понудили мржњу.

Према његовим речима, грађани ће на изборима 6. маја одлучивати да ли желе да се врате у “прљаву прошлост и блато где их води ДС или да иду у чисту будућност”.

Вучић, који је кандидат за градноначелника Београда, позвао је грађане да не расипају гласове јер, како је рекао, сваки глас за било коју малу станку је глас за ДС. “Сви који хоће промене треба да гласају за СНС”, поручио је Вучић и додао да “црна кампања” доказује ко је прави победник и да су се демократе уплашиле. “Питао бих Бориса Тадића да ли га је срамота кампање коју води и што је потрошио милион и по евра на такву кампању”, казао је Вучић и додао да је боље да је тај новац утрошен за добробит грађана.

Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *