11. април – ДСС ће изградити интермоделни логистички центар

БЕОГРАД – Демократска странка Србије ће, уколико дође на власт, направити десетогодишњи план инвестиција у канализацију, водовод, гасовод, топлификацију, асфалтирање и уличну расвету и изградиће интермоделни логистички центар на Дунаву, изјавио је данас кандидат те странке за градоначелника Београда Александар Поповић.

“Београд је једина престоница у Европи која нема интермоделни логистички центар, односно место где ће се претоваривати роба из бродског у железнички саобраћај и обрнуто”, рекао је Поповић. Према његовим речима, изградња таквог центра, на дунавској обали у близини ауто-пута и железнице отворила би до 1.000 нових радних места. “Инвестиција би била око 20 милиона евра, а вратила би се у року од пет до 10 година”, казао је Поповић.

Он је представљајући програм ДС С за инфраструктуру за град Београд у Крњачи рекао да је циљ те странке да има десетогодишњи план улагања у инфраструктуру, како “би се све радило плански и најјефтиније и спречило да се иста улица два, три пута раскопава због радова”.

“Тај план ДС С је у стању да оствари. Пре четири године смо били у Крњаци и говорили о потреби да овај део Београда добије канализацију. Након четири године смо на истом месту и говоримо о истом проблему који је остао нерешен. То најбоље говори о раду садашње градске власти”, рекао је Поповић.
Он је поручио да је за ДС С важно “буђење” привредног живота на тој страни Дунава.

Извор: Танјуг

2 коментара

  1. Колико је могло пројеката да се реализују у Београду уместо моста на Ади само да се газдовало домаћински и у корист грађана Србије тако да ово што Поповоћ тврди је потпуно остварљиво и реално.Такође би била изграђена још барем два моста на Сави са истим парама.

  2. U ime ove napaćene Srbije nemojte više ništa da gradite, dosta ste gradili idite malo u zasluženu odnosno nezasluženu penziju dosta ste nam gradili pustite ove nove , mlade snage srbije nek nešto i oni izgrade, jer od vaše gradnj zabole nas glava.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *