07. април – Зукорлић најавио кандидатуру за председника Србије

НОВИ ПАЗАР, 7. априла 2012. (Бета) – Главни муфтија Исламске заједнице у Србији (ИЗ) Муамер Зукорлић објавио је у суботу да ће се кандидовати за председника Србије на предстојећим изборима.

“Моја кандидатура заснована је на уверењу да су држава и друштво на ивици пропасти и ја ћу понудити аутентичан програм спаса прихватљив за све градјане Србије”, рекао је Зукорлић на конференцји за новинаре у Новом Пазару.

На питање агенције Бета да ли ће на изборима учествовати као кандидат групе градјана или неке од партија, Зукорлић је одговорио да ће “највероватније бити ово друго”.

“О томе ћу одлуку донети до понедељка”, рекао је Зукорлић. Он је оценио и да његова кандидатура није тако неочекивана, како су је неки прокоментарисали.

Он овом приликом није желео да говори да ли ће, уколико додје до другог круга председничких избора, дати подршку неком од кандидата.

“Нема сумње да ћу добити озбиљан број гласова. После избора можемо говорити о томе. Оно што је сигурно је да гласове које добијем нећу изневерити и да ће бити употребљени у складу са програмом којег прокламујем”, рекао је Зукорлић.

Извор: Бета

3 коментара

  1. Sasvim je jasno da Zukorlic ulazi u izbore samo da bi pomogao kandidatu koji ima ozbiljne sanse u drugom krugu.Cijela “igra” sa puno kandidata, onih, koji su svjesni da nemaju nikakve sanse,jeste CILJANA, da se pomogne JEDNOM…………i najvjerovatnije organizirana od jakog kandidata ili jake partije……U ovom slucaju treba znati da katkad noz ima dvije ostrice……..

  2. гаврило

    Умјесто у затвор овај се кандидује за Предсједника! Срамота!

  3. Ne mogu da verujem kakvih sve komentara vidim ovde, a gosp.Tadić,dali je uopšte pravi srbim, toliko je ispravan i prav da građanin srbije iliti srbin osta i bez kuće i bez gaća, pa će na kraju i bez sebe samog i svog imena, neće ni znati da je srbin, odnosno neće mu ni past na pamet da je ikad imao veze sa srbima.
    I što mu kao bivšem predsedniku na kraju fali, jel poštivao ustav i zakon, ako nije jel će ikad i gdje zbog toga odgovarat, tj. on je potvrdio da se i onako u zakone ove države ne može verovati i pouzdati jer se ne provode, jer isti oni imaju sindikalno razvratne zabave sa golim djevojkama na pladnju ili po sultanskoj, kadija te tuži, kadija te sudi. Ako je pravi treba biti biran. Svaki građanin ima pravo biti biran, ako za to ispunjava zakonske okvire. A dali je to garancija da će pravi i pošteni kandidat pobediti, e to je već stvar kako su napisana izborna pravila tko i zašto može biti kandidat kojeg će građani moći birati. U nekim zemljama je glasanje za izbor predstavnika vlasti obavezno, nema hoću neću i pri tome su velike sankcije za one se ogluše ili nemaju valjano opravdanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *