07. април – Јадранка Шешељ ће заступати интересе Србије

СУБОТИЦА, 7. априла 2012. (Бета) – Функционери Српске радикалне странке (СРС) поручили су са скупа у Суботици да Србија 6. маја мора да се одлучи за политичаре који заступају интерес Србије, а не за оне који по мишљење иду у Брисел и Вашингтон.

Потпредседник СРС Зоран Красић је рекао да му је зато драго што види да много градјана даје подршку председничком кандидату те странке, наводи се у саопштењу СРС.

“Наш председнички кандидат је Шешељ, Јадранка Шешељ! Зашто она? Зато што ће бити једини председник Србије који се држи уставних овлашћења”, изјавио је Красић и изразио уверење да ће кандидат СРС победити већ у првом кругу избора за шефа државе.

“Досадашњи председници су сви присвајали власт која им по уставу не припада, били су и председници странака, и владе, и водили фондове капиталних инвестиција, а Јадранка Шешељ ће поштовати и штитити Устав Србије”, казао је Красић и додао да зато од ње нема бољег кандидата.

Извор: Бета

3 коментара

  1. Alal ti vera Krasisiću baš ti je argumentacija ispod svakog nivoa, ne podržavam nevernog tomu izmedju ostalog ali Jadranku za predsednika čoveće stavi prst na čelo.

  2. Dragi Bože sačuvaj srpski narod od stranke preokret i stranih plaćenika tipa Čede, Čanka, Tadića, Dačića itd.Oni koji su Srbiju doveli pred ambis , narod ostavili bez posla i leba, uništili ekonomiju. Dopustili secesiju dela Srbije izdali Voju prevarili narod godinama pa zar bi za njih glasali ? ? ? Svin patriote svoj glas daju Srpskoj Radikalnoj Stranci i Jadranki Šešelj samo nam oni garantuju opstanak i prekid daljnjeg podaničkog ponašanja dosadašnjih izroda.

  3. Dokle smo mi došli u Srbiji gospođa je verna i odana svome mužu koji je neopravdano utamničen. Pa zar to nisu normalne i univerztalne vrednosti. Ne, kod nas u Srbiji, jer sve je otišlo u nemoral. Kad se desi da je neko moralan i čuva porodicu to je čudo, gospođu Šešelj odmah za predsednika pa dokle više ljudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *