04. април – Николић: Време је за промене

ПОЖАРЕВАЦ – Председник Српске напредне странке Томислав Николић позвао је вечерас грађане Пожаревца да гласају за коалицију окупљену око СНС, истакавши да је време да оду са власти странке које су 12 година “узурпирале Србију и њене ресурсе”.

“Ако (грађани) желе да промене и покрену и Пожаревац и Србију, да се не стиде што немају шта да понуде својој деци, време је да мењају”, поручио је Николић.

Он у изјави новинарима истакао да је СНС боља од оних који 12 година владају Србијом и да је дошло време да грађани осете да власт мисли на њих.

Николић је нагласио да је дошло је време за развој села, за мала и средња предузећа, да је “време за све нас да почемо слободније да живимо и дишемо и да медије ослободимо притисака власти”.

“Време је за промене у Србији, за демократију и ми ћемо то и да донесемо”, рекао је лидер СНС, који је посетом Пожаревцу завршио обилазак више места у Браничевском округу.

Николић је прошетао главним пожаревачким улицама и неформално разговарао са грађанима, а претходно је лидер коалиције “Покренимо Србију” обишао Мало Црниће, Кучево и село Двориште крај Великог Градишта.

У оквиру предизборне кампање, у тим местима, шеф напредњака разговарао је са власницим приватних предузећа.

Извор: Танјуг

2 коментара

  1. жаслосна слика, како наш српски сељак без части и самопошровања опонаша “срцохват” крвавих хијена.

  2. Za promenu sada preporucujem atkins dijetu posto sunka nije zabranjena!!!!!Narode vlast misli na vas treba im sunke i jaja za Uskrs!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *