22. март – Николић и Вучић разговарају са немачким инвеститорима

Томислав Николић, лидер коалиције „Покренимо Србију“ и Александар Вучић, заменик председника Српске напредне странке, налазе се у тродневној посети Немачкој.
Председника Николића и Вучића у Немачкој очекује низ сусрета са представницима Министарства спољних послова, представницима парламентарне групе Бундестага задужене за Југоисточну Европу и са групом индустријалаца и инвеститора, заинтересованих за улагања у српску привреду.

Томислав Николић и Александар Вучић ће, између осталог, представити својим домаћинима развојне пројекте за Србију, које ће Српска напредна странка реализовати у наредном периоду.
О резултатима ове посете, Српска напредна странка обавестиће јавност током наредних дана.

5 коментара

  1. uf, uf uf… evo sta osta od Srbije od kako nam Nemci komanduju, pardon, za debele pare savetuju srbske politicare. Da nije tragicno bilo bi za pucanje od smeha. Razgovori sa Ministrastvom spoljnih poslova, parlamentarcima zaduzenim za rovarenje u jugoistocnoj Evropi…

    Nikolicu ne potcenjuj inteligenciju Srbina!

    • Glasam za g-dina Nikolica koje se ponasa dostojanstveno i predstavlja narod u celini mislim da je doslo vreme da se u Srbiji promene odredjene stvari!Demokratska stranka nam je uzela dvanaest godina zivota, a u koaliciji sa SPS-om 22 godine zivota!Vreme je da POKRENEMO SRBIJU i sklonimo decu komunizma koji su nam za poslednjih dvadeset godina ukrali 22 godine zivota !Oni su clanovi socijalisticke internacionale i ove dve stranke SPS i DS vladaju bezmalo tri decenije!Probudi se Srbijo.

  2. Da nemci će da izvoze na rusko tržište preko srbije, otkrio si ameriku neznaju nemci gde rusija, opet priče za malu decu. Ništa drugo nego teško nama sa ovakom nazovi elitom.

  3. Sta ima da razgovaraju. Jednostavno treba da I’m predaju Srbiju na tanjiru. Ako to ne urade, na kraju ce im se to I reci u lice.

  4. Василим

    Са Немцима би да сарађују,ОК, зову их да улажу, а Николић за Русе увек некако са стране призива сарадњу и то и у виду да ми извозимо нашу робу, ОК.
    Али, морамо и да се отворимо за стратешко повезивање, да учврстимо Русију у Србии, па ће нам лакше и више помоћи јер ће имати додатни мотив.

    То Николића не интересује, већ га интересује само тржиште Русије, акомплетна сарадња са ЕУ која је извршила агресију на Отаџбину!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *