25. фебруар – Петар Петковић: ДСС напушта ЕПП

Председништво ДСС донело је  23. фебруара одлуку да напусти ЕПП и о томе је писмено обавестило председника Европске народне партије Вилфрида Мартенса.

У писму је наведено да EУ спроводи политику стварања независног Косова. Због наше одлуке да Србија треба да прогласи политичку неутралност, ДСС више није у могућности да  буде у ЕПП.   Наше формално напуштање ЕПП значи да ће ДСС на новим основама, уз уважавање обостраних интереса, сарађивати са странкама европског десног центра.

Дакле, обавештавамо јавност да је ДСС због политичке неутралности већ напустио ЕПП и да су самим тим без било каквог значаја и основа информације како ће у будућности ЕПП из свог чланства искључити ДСС.

2 коментара

  1. Василим

    ДСС сад нема куд, одлучно у одбрану Србије, а остали нека раде како мисле!?
    ————–

    Вест из листа АЛО, сад демантује и владика иринеј Буловић!? Чему онда оне сцене у Новом Саду!?
    Поставља се питање, а у последња два дана је у медијима било речи о пензионисању неких владика, сад у фебруару, а редовно заседање је у мају!?

    Па сад није јасна ни Црква, ни владика Иринеј, ЗАШТО ћуте по питању велеиздаје, кад су објавили по тачкама трули ДОГОВОР!
    Све је јасно као дан, да се шиптари самостално и равноправно представљају, са именом “Косово*”, и да је све привремено. Значи ући ће у све међународне организације,подписати уговоре, па после губи смоисао читав НАВОДНИ договор!
    Чиста велеиздаја!

    Ако се СПЦ не изјасни, онда је и јасно и ова збрка, спиновање!

  2. Pogledajte video na YouTube o povlacenju Srpske vojske preko Albanije u WWI, pa ce vam svima sve biti jasno. Otezali su nasi zapadni saveznici I onda kada je vojska dosla do Skadra. Prvo su preuzeli zarobljenike, pa konje, pa stoku, pa tek onda nase zive leseve od vojnika. Zatezali su sa pomoci gde god su mogli. Tek kada je Ruski car zapretio, pomoc je pokrenuta. I mi takvima verujemo I pored skorijeg iskustva u poslednjih 30 godina. Kostunica je u pravu treba da objavimo neutralnost I cuvamo svoje granice a zemlju ocistiti od izdajnika i lopova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *