17. јануар – За суноврат земље ДС криви опозицију!

Српска напредна странка констатује да је Демократска странка коначно пронашла кривца и разлоге због којих се Србија, за 11 година владавине Бориса Тадића, суновратила у понор и безизлаз. Саопштили су грађанима Србије да су Српска напредна странка и њен председник Томислав Николић најодговорнији што је Србија прћија Демократске странке и њених сателита, да смо ми највећи кривци за пљачкашку приватизацију, криминал, мито и корупцију, упропашћену пољопривреду, мафијашки спроведену реформу правосуђа, неиспуњавање услова за добијање статуса кандидата за чланство у ЕУ, преговоре са непостојећом владом Косова, којој су, узгред, већ предате све државне књиге Србије – наша прошлост и будућност на Косову и Метохији – и са којом већ интегрисано, као саучесник у организованом криминалу, управља граничним прелазима између Србије и Србије.Зашто су се те јуначине оглушиле о позив Српске напредне странке да се договоримо о решењу за Косово и Метохију, да већинска Србија, а не мањинска Демократска странка, стане иза решења до кога се у Србији дошло консензусом? Зашто не закажу седницу Народне скупштине на којој бисмо коначно сазнали шта су договорили са менторима и Приштином?
У оваквој Србији власт може скоро све, да напада, оптужује, вређа и потцењује, судски прогони политичке неистомишљенике, да потцењује разум и интелигенцију грађана Србије убеђујући их да има програм бољи од овог који спроводи и да само чека победу на новим изборима како би почела да га спроводи. Може и члановима Српске напредне странке да отежава живот, чак их спречавајући да себи обезбеде посао како би исхранили породицу.
Диктатура Демократске странке, помогнута тајкунима, може скоро све, само не може да превари грађане још једном, не може да нас победи на изборима. После избора створићемо услове за све грађане да живе боље, ослобођени од страха и болесне тираније, у праведној и правичној Србији.
Срешћемо се на изборима.

Каже се у саопштењу СНС.

DS je ranije danas ocenio ponašanje SNS-a kao “vrhunski politički kukavičluk” i upozorila da političke kukavice ne mogu da pretenduju da vode zemlju.

DS je kao vrhunac političke nezrelosti ocenio izjavu predsednika SNS-a Tomislava Nikolića da ne iznosi stavove o Kosovu kako mu oponenti ne bi preuzimali ideje.

5 коментара

  1. Deset godina DSOVCI vladaju Srbijom opozicija DOSU bili i ostali
    Radikali sad podeljeni i poslednjih četiri godine DSS. Opozicija
    nije imala šanse da promeni ŽUTO-CRVENU politiku jer blokirana u
    Skupštini Srbije,štampa i televizija telale što žutima odgovara
    a AMBASADORI preko kurirske službe završavaju posao.Nesmemo
    osloboditi narod koji je glasao za prospsku politiku odgovornosti. Jer kroz glasove i mešetarske ambasadorske politike
    nebi bila ova vlada sastavljena.Zato imamo veliku šansu da kaznimo pogrešnu politiku ili nismo dostojni da je vodimo nema
    trećeg izlaza samo napred na izbore dokažimo zrelost!!!

  2. Као и све предмасмедијске и предглобалистичке мудрости и старе,добре “ЗЛУ БРАВУ ЗЛА ПАША НЕ ГИНЕ” и “КО НЕЋЕ БРАТА ЗА БРАТА,ИМАЋЕ ТУЂИНА ЗА ГОСПОДАРА” исказују дубоку истину и стопроцентну потврду у пракси.
    А што се тиче исправки грешака из прошлости, и не види се нека енергија и воља. Нема ни толико живота и ватре у људима да прошетају до “Пионира” и пола сата сједе и вичу “То!” кад наши дају гол и “Србија,Србија…!”, а камоли…

  3. Светлост и топлина

    Размислите о томе – ко стално криви друге за сопствене неуспехе?
    Само они до зла Бога неспособни , полу приучени…и ови постављени
    у Америчкој амбасади.Но ни зло неће трајати дуго..О томе одлучује
    већина народа и БОГ.Игра се ближи крају.Запад је превише времена
    изгубио у надмудривању са нама.И њихова страховлада по свету
    полако СЛАБИ.Па ни ове “наше” пручене калфе на власти НЕЋЕ ДУГО.

  4. Demokrate su proslost Srbije, na srecu.

  5. Nikola Kosanović, adv.

    Srbija je ostala nedemokratska zemlja jer u njoj, inter alia, nema ni dovoljno odgovornosti. Ako je uopšte danas ima u obavljanju državnih i drugih javnih poslova. Zapravo sa godinama je ove bivalo sve manje. Istovremeno je razvijana sistemska korupcija. Poslednji dokaz za to je dogovor Vlade i Ustavnog suda (kojim rukovodi Tadićev miljenik) o posebnom ZAKONSKOM povlašćenom statusu sudija Ustavnog suda (u odnosu na ostale sudije i građane). Praktično se ova institucija (pretežno je politička) KORUMPIRA radi političke podrške rušiteljima Srbije koji i dalje na ovu (očiglednu podršku) tek sada računaju.
    Naravno, nemam ništa protiv rušenja režima Miloševića, ali se ne sme zaboraviti onih 75 miliona USA dolara koje su za tu svrhu utrošene i da su najveći deo tog novca pokrali današnji vlastodršci (žutaći – DS i LDP).
    Ne treba Srbija da zaboravi mangupe koji su iza leđa naroda (“ispod žita”) prodavali nacionalne i državne interese. Možemo ih sprečiti u daljim koracima na “tihom” priznavanju NATO tvorevine zv. “Kosovo”, što obećaše zapadnim mentorima i dobrim delom sprovedoše u delo. Pored ogromne materijalne vrednosti koju je NATO oteo Srbiji – zapadbe sluge NATO državi predaju i druge vrednosti (zemljišne knjige i druge evidencije). Laganje naroda i to godinama – mora biti kažnjeno.
    Što se mene tiče, glasaću za one koji obećaju (a ja im poverujem) da će SVE članove pravosudne mafije izvesti pred nezavisan sud.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *