06. јануар – Божићна честитка председника Демократске странке Србије Војислава Коштунице

Његовој Светости Патријарху српском Иринеју, владикама, свештенству, монаштву и свим верницима Српске православне цркве најсрдачније честитам велики и радосни празник Рођења Господа Исуса Христа – Божић.

У радосне божићне дане обнављају се вера и нада у истинске врлине које су одувек биле темељ српског народа и српске државе. На Божић мислима и најбољим жељама смо са нашим народом на Косову и Метохији, који пожртвованим и храбрим чувањем својих породица, кућа, њива, цркава и манастира, чува српску државност, наслеђе и историјско памћење српског народа.

Честитајући најрадоснији празник Рождества Господа Исуса Христа – Божић, свима бих пожело истинско благостање, мир, срећу и здравље.

Мир Божији – Христос се роди!

7 коментара

  1. BOŽIĆNA ČESTTKA ODIŠE ISTINITOM BRIGOM ZA STANJE NA KOSMETU.
    BODRI SRBE DA OSTANU U SVOJIM KUĆAMA I CRKVAMA. ON NE POZIVA DA
    SE POVUKU SA BARIKADA I DA METNU GLAVU NA PANJ, JER AKO SRBI NE
    ODBRANE KOSMET MI NESTAJEMO KAO NAROD.OČIGLEDNO KOLIKO JE ŠIPTARIMA STALO DO MIRNOG ŽIVOTA SA SRBIMA U DRŽAVI SRBIJI DOKAZ
    DANAŠNJE PONAŠANJE PREMA AMBASADORIMA RUSIJE I BELO RUSIJE OVO
    JE OPOMENA SVIMA NAMA.

  2. Sančo Pansa

    Toliko razboritosti, otmjenosti i plemićkog držanja ima u ovom čovjeku da je krajnje vrijeme da otjeramo sa vlasti ove prodavače duša i teritorija srpskih. Na čelu sa DSS-om nas čeka procvat.

  3. Kad ce narod shvatiti da je Kostunica jedini izlaz iz trenutne politicke i moralne krize ?

  4. postovani gospodine Vojo,oduvek ste bili pravi srbin i krajnje je vreme da krenete agresivnije i pocnete cesce da se pojavljujete u javnosti kako bi ovom napacenom narodu pomogli da progledaju i konacno shvate da ste Vi jedini covek koji moze da ovu prelepu i predobru (kakve nema na ovom svetu),povede putem koji Vi veoma dobro znate.Samo napred i ziveo!

    • Hvala na lepim zeljama i cestitkama o Bozicu (
      i sebe sam na neki nacin nasao medju ljudima kojima se obracate)
      A Vama pored svega lepog i uspesnog, uz dobro zdravlje, sto bi Vam covek mogao poteleti, je i sposobnost izabiranja aktivnih i vernih saradnika koji bi uspesno i prodorno sprovodili Vase zamisli. Vi ste covek mira i demokratije, a sada vladaju ajkule sa koje se samo agrsivnom akcijom mogu oterati na djubriste istorije. Mnogo pozdrava iz daljine , a ipak u dusi blizu.

  5. Hvala Gospodine Kostunica na ovim ohrabrujucim recima. Neka nam radost zbog Hristovog rodjenja donese novu snagu da se odbranimo od zuluma nasih kvislinga i belosvetskih sotona u sluzbi demonske imperije!

  6. Све стоји – и Коштуницин садашњи став, и коментари посјетилаца.
    Али мени се чини и да нешто недостаје – можда мали Војиславов осврт на своју улогу у обарању легалне власти у Србији и петооктобарском хаосу и паљевинама у Београду.
    Мислим да стоји и то да је ипак он својим ауторитетом дотеглио на власт ове десперадосе и да без њега исти не би убиједили ни чланове уже породице да узму бесплатног учешћа у пучу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *