20. децембар – Ухапшен Звонко Веселиновић

БЕОГРАД – Звонко Веселиновић из Косовске Митровице ухапшен је у уторак у околини Копаоника, речено је агенцији Бета у Министарству за Косово и Метохију.
Агенција је из других извора незванично сазнала и да је са Веселиновићем ухапшен и његов рођени брат Жарко.
Како су раније пренели поједини медији, Веселиновић је на путу ка Краљеву где ће га саслушати истражни судија.
Недавно је Кфор њега и његовог брата Жарка означио као главне организаторе нереда на административном прелазу Јариње 27. септембра. За сада је непознато да ли је хапшење обављено по налогу Еулекса или Кфора.

Извор: Бета

5 коментара

  1. Došao si kao kec na jedanaest da frau Merkel potapše prosrpskog
    kako dobro radi za okupatora.Morao si znati gde si krenuo jer
    ovima se žuri da završe predaju prelaze u Tačijeve ruke u pitanju
    su poeni poslušnosti.Kada dođe vreme mogute pustiti kao nevinog.
    Važna je prva vest Srbi uhapsiji krinalca bez sudskog dokaza .

  2. Izdajice Srpskog roda su ga uhapsile, poturice…

  3. alo siptari pa ima tamo jos srba ocete li sve da ih apsite.znajte nicija nije gorela do zore pa nece ni vasa,zivela srbija.

  4. Listajći neke novine video sam da je uhapšen i Zvonkov brat.Ivica( bez Marice) kaže da to nije po nalogu Umnika već zbog kriminala! Da li vi u to verujete? Ako je zbog kriminala zašto nij e ranije, jer, u zadnjih dva meseca on se nije bavio biznisom, a često je bio dostupan policiji Srbije.Ne, uhapšen je da bi se udovoljilo frau Merkel, i da bi se ublažilo hapšenje gos.Mileusnić-Ađić.

  5. Dugačka NATO ruka je zavrnula uši Tadiću. Ovaj je ciknuo, odmah “uzletio” i negdje oko Pančićevog vrha UAPSIO dva Veselinovića.
    Ma nije moguće da je Zvonko “uapšen” u Srbiji baš “OKO KOPAONIKA” !!!
    Zar ovo je onaj Zvonko za kojega KFOR današnjim vlastima u Srbiji kaže da mu radni staž plaća Narko-Tači preko „Pošta Kosova???.
    Od neki dan se neki “vlastodržci” iz centralne Srbije kunu da su lično gledali kako je Zvonko svaki dan išao na posao u Prištinu i sa Tačijem pio kafu. (Odkud oni dolje da baš sada budu prisutni I nama sve to prenesu nikom nije jasno).
    Naravno, kažu da je u Prištinu uvijek nosio neko “koferče”. Šta je bilo u “koferčetu” – „pojma neznam”. Ko’ da mu je Patak Dača bio učitelj.
    Zanimljivo je da se niko ne oglašava sa namjerom da “brani” Zvonka sem indirektno gospodin Dačić. Ali je brzo zaćutao. Niko ni da pisne. Ni jeste ni nije. Ispade da niko pojma nema ko je Zvonko i šta je radio sve ove godine.
    Kako ga to baš sada “UVATIŠE” tu neđe “oko” Kopaonika ???
    Kao da je Kopaonik trafika pa se jurili oko trafike.
    Dva dana ih držaše ne znajući šta i kako da im napakuju da zakonski pokriju njihovu ROBIJU. Ali smisliće već Šaper i Tadić “OSNOV” zadržavanja. Dao mu juče Tadić “medalju”. A moraju Veselinoviće skloniti sa Kosova jer valja PREDATI Kosovo Narko-Tačiju. Veselinovići to ne daju. Neće dati ni drugi. Mnogo je dolje Veselinovića.
    Slušam neke naše iz “dijaspore”: Vele da “zapad” samo traži da Tadić uradi ono što je potpisao.
    A Tadić i onaj jadni pregovarač ne smiju da dođu u skupštinu i kažu ŠTA SU POTPISALI. Sada nam se mnogi “spineri” tipa Kulundžije i one silikonke iz skupštine objašnjavaju kako “ODE MAST U PROPAST” ako ne damo Kosovo i tako omogućimo Tadiću i njima još jedan mandat.

    A da nisu malo ovi naši ušli na Kosovo uz “Pratnju KFOR-a” po naređenju Merkelove i one USA ambasadorke ??? Znamo mi ko je gazda u Srbiji.

    – Jeli ovo isti onaj Zvonko za koga kažu vlasti da je prije neku godinu “UVAĆEN” sa tri kila heroina pa pušten ??? Kome je nosio pa ga “puštiše”??? Da nije to Zvonko po “nalogu iz BG” na taj način finansirao neke NAŠE “državnike” pa ga puštiše ??? Pada mi na pamet Legijina priča o onim narkoticima koje je DOS našao u “SEFU”!!!
    – Jel ovo isti onaj Zvonko za koga kažu vlasti da “trguje” naftom” za Tačija na sjeveru Kosova ??? Imaju li naši neke “AKCIJE” u tom poslu???
    – Jel ovo isti onaj Zvonko, Američki partner, koji za Amerikance vozi rudu u Bar i preko Milovog “Zaljevo komerca” to šalje u Ameriku???
    – Jel ovo isti onaj Zvonko za koga vlasti kažu da je po nalogu Amerikanaca zapalio Jarinje ??? Javno kažu jedno a tajno drugo.
    – Jel ovo isti onaj Zvonko za koga kažu vlasti da su njegovi “jarani šiptarske nacije” pucali na one njemačke vojnike iz KFOR-a da bi Merkelova imala “opravdanje” da odbije Srbiju ???
    – Da li je ovo onaj isti Zvonko o kome ništa nijesu znali do PREKJUČE dok im NATO nije dao nalog da ga UHAPSE.
    – Kako to da čovjek do danas nije bio osuđivan i svi koji ga poznaju kažu da nije KRIMINALAC a svi su sve ovo što danas pričaju znali???
    – Da nisu malo Amerikanci i NATO tu nešto zamutili???

    Nije valjda da Tadić, Dačić, Vuk, Čeda, Čanak, one od vlade dobro plaćene “nevladine organizacije”, komplet sa BIA i VBA nikako “pojma neznaju” ništa o tome ???
    Oni ko’ da nijesu “ODAVLE” !!!
    Ili se samo prave ???
    Da MOŽDA ne izvršavaju neki nalog Merkelove a nama neće da kažu???
    Da MOŽDA zajedno ne učestvuju u svemu a plijen dijele sa Zvonkom i Tačijem ???
    Da možda ovo nije kazna što je Zvonko omogućio da se naprave alternativni prelaz i zato što neće nip o koju cijenu da “PRIZNA” Narko-Tačija za vrhovnu vlast???
    Da možda ovo nije kazna zato što Zvonko priznaje samo vlast Srbije na Kosovu.
    Da li je ovo “IGRANKA” za narod jer treba mi da “UMLATIMO” naše junake kao Miloš Karađorđa, jer je nezgodno da ga umlate Narko-Tači ili NATO???
    Mi smo ti Srblji, jado moj, poznati po tome što naše junake prvo skratimo za glavu pa poslije im dižemo spomenike.
    Da li je sve ovo uopšte ISTINA ili je to istina trgaovaca Srbijom i neo-kolonijalnih namjesnika u Srbiji kako bi obezglavili i slomili odvažne na sjeveru Kosova i tako ih natjerali da „DOBROVOLJNO“ priznaju Narko-Tačija za VRHOVNU VLAST???
    Brzo ćemo saznati nešto od ovoga a sve ćemo saznati kad Tadiću i žutima neo-kolonijalnim namjesnicima u Srbiji vidimo leđa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *