24. новембар – У Дудином кршу повређен 21 војник Кфора

Током покушаја уклањања барикаде на путу у месту Дудин Крш код Звечана прошле ноћи је повређен 21 припадник Кфора, изјавио је данас портпарол те војне мисије на Косову Уве Новицки.

Портпарол Кфора је рекао за агенцију Бета да су два војника теже повређена.

Новицки је додао да је синоћно уклањање барикаде код Дудиног Крша било у потпуности у складу са мандатом Кфор да обезбеди сигурност и слободу кретања.

Подаци о броју повређених Срба још нису прецизни, али се много грађана обратило лекарима због сузавца и повреда током кошкања.

Извор: Срна

5 коментара

  1. Srpski parlamen prazan diskusija radi diskusije ministri se smeškaju njima nemrznu ruke,Srbi na KOsmetu biju poslednju
    bitku. A Beograd Srbija čeka pitanje šta čeka? Nove izbeglice
    NOVO?????

  2. zato li su “vezbali” u Nemackoj ????

  3. Kfor je glavni krivac za blokade na severu KiM. Uloga Kfora je sve vise u sluzbi fasizma. Neka stane tamo na liniji razgranicenja sa Srbima i da se jednom stane na put ubijanju Srba. Kfor je tipicna okupaciona sila sa elementima fasizma, Niko od Srba nije povredio Kforove vojnike , sami su se povredili . Srbi imaju legitimno pravo da se americkim nacinom i sredstvima bore protiv fasizma. Bauk nemackog fasizma se siri Evropom. Zbog nemaca je u dva setska rata poginulo 90 miliona ljudi i za sve su krivi nemci. I sada su krivi iskljucivo nemci i oni su uzrocnici povredjivanja vojnika kod Dudinog krsa. Fasisti mars sa okupirane srpske zemlje.

  4. bogdan basaric

    Tadicu,sram te bilo ! Podnesi ostavku i rapisi izbore. Ovo je tvoj poraz. Ne znam sta cekate i cemu se nadate.

  5. kfor je poslat da zavrsi posao za koji je klintonka uzela svojevremeno nesto malo mani a nakon toga javila moniki da prenese njemu udri po srbima 1999 posto zato i radi za tacija,tesko je ali se mora izdrzati, ali bez diplomatije nema resenja, nije nista izgubljeno cim oni traze od srbije da prizna kosovo, ne ide sve po njinom planu pa su se unervozili,tu im je iran kao kost u grlu a kosovo kao dve kosti u grlu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *