Uhapšeno pet mladića u centru Beograda

Piše Pavle Ćosić

Beograd, 2. oktobra 2011. Izvor „Be92“ – Danas oko 12 časova i 15 minuta u Kolarčevoj ulici, u blizini Trga Republike, uhapšeno je pet mladića koji su zajedno hodali ulicom u istom smeru.

Svih pet mladića imali su sa sobom mobilne telefone, nosili su patike, trojica od njih bili su kratko podšišani, a dvojica su nosili patike marke „adidas“. Jedan od njih imao je crnu majicu, drugi je bio u trenerci. Policija je brzo reagovala i sve ih privela u stanicu MUP-a u Bulevaru Despota Stefana gde su saslušani i zatim im je određen pritvor od 48 sati. Kako saznajemo iz policijskih izvora, dva mladića su maloletna (imaju po 17 godina), dok su ostali istog uzrasta (svi po 18 godina).
Prema Zakonu o hodanju na javnom mestu i sumnjivom udruživanju u centru grada, punoletnim izgrednicima zaprećena je kazna od pet do osam godina zatvora, a dvojica maloletnika mogli bi da dočekaju punoletstvo u popravnom domu, pa onda da budu prebačeni u zatvor.

3 коментара

  1. Cestitam…strah se uvukao u kozu vlasti-10+.SRBI CUTE…ZATEZI vesala su spremna.A vi sluge rezima pitajte dedu ili tatu kad je poslednji put obuko nove gace.A odelo od tvoje svadbe.Gos.DACICU…Imas velike sanse da budes veliko mudo-imas policiju-partiju-rusiju.AKO ne iskoristis-JA te vodim u sibir o mom trosku-znam put.Pamet u glavu…NIKAKO POLICIJU NA NAROD-oni su nasa deca-nas miran san.NA ZUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE…….ZBOGOM.

  2. A da li je bezbedno šetati u kineskim patikama.

  3. Sta reci osim veliko BRAVO za policijsku “inteligenciju”!!Hapsite srpsku decu nego sta? A kad vam ustase,balije i siptari podviknu onda podvijete rep kao pokisle kucke,Dacicu i ostala buljumento,olosu od olosa !! U istoriji srpskog naroda nikada nije bilo veceg skupa neljudi i olosa do ove nazovi “vlade”!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *