Pižon prezadovoljan igrom naše reprezentacije!

Piše Pavle Ćosić

Maribor, 11. oktobra 2011 („Be92“): Vladimir Petrović Pižon, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, kao i dosad, više je nego zadovoljan igrom srpske ekipe koja je pružila svoj maksimum u Mariboru, izgubivši 1:0 od Slovenije.
„Mislim da smo celu utakmicu imali loptu u nogama i da je samo sreća odlučila ko će biti pobednik“, izjavio je popularni Pižon, dodavši da to što se reprezentacija nije plasirala ni u baraž za Evropsko prvenstvo nije nikakav pokazatelj njenog kvaliteta.

„Svi smo sinoć gledali fantastičan fudbal. Nemanja je promašio penal na pravdi boga, primili smo gol slučajno, naši napadači bili su više nego vidljivi na terenu, pogotovo Pantelić, i još neki kojima sam zaboravio imena“, rekao je za „RTV Sloveniju“ naš selektor neposredno po završetku susreta.
Inače, ovo je već pedeseti meč reprezentacije koji vodi Pižon, a ujedno i četrdeseti poraz, čime je oboren rekord reprezentacije Nikaragve koja je u pedeset mečeva zabeležila 38 poraza. To, prema rečima stručnog štaba Srbije i predsednika Fudbalskog saveza Srbije Karadžića, nije nikakva prepreka da Srbija nastavi da igra u ovom sastavu i pod vođstvom ovako uspešnog trenera i selektora.
„Osim toga“, dodao je Karadžić, „I da hoćemo da smenimo Pižona, to bi bilo nemoguće jer uživa ogromnu podršku nacije. Skoro kao Boris Tadić!“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *