Pronađen lek protiv svega i za sve!

Vašington, 14. avgust, Izvor „Be92“ Njuz – Posle dve uzastopne senzacionalne vesti u dnevniku „Pres“, najpre o leku koji leči sve viruse, a već sutradan o leku koji leči rak, na čuvenom američkom Institutu za zdravlje u Pensilvaniji izmišljen je i lek protiv svega.

Ovaj lek, koji je, kao i prethodna dva, izumela grupa naučnika sa Univerziteta u SAD-u, ima tu prednost što sprečava i starenje. To znači da ćemo ubuduće svi mi živeti ne samo beskonačno dugo, jer više ne postoji bolest koju medicina ne može da pobedi, nego i da ćemo zauvek ostati mladi. Odnosno, izgledaćemo mlado, pa čak i oni koji su trenutno stari, pa čak i mrtvi (budući da je izmišljen i lek protiv smrti).
Ova vest objavljena je danas na celoj naslovnoj strani dnevnika „Njujork tajms“ i bavi se ne samo opštom svetskom radošću zbog takvog izuma, već i analitički sagledava posledice takvog leka, ali i ova druga dva prethodna. Izgleda, naime, da nijedan od njih neće u sledećih nekoliko godina biti dostupan bilo kome, dok će od 2017. godine bolesnici moći da računaju na njihovu upotrebu, ali samo oni s dubljim džepom jer će sva tri leka biti izuzetno skupa. Naši stručnjaci koje je „Be92“ kontaktirao bili su prilično skeptični u vezi sva tri leka, ali ipak ostavljaju minimalnu mogućnost da je tako nešto moguće. Ujedno, a na to ne ukazuju samo naši nego i strani stručnjaci, ovi lekovi dovešće do toga da evolucija izabere one koji su sposobniji za sticanje materijalnih sredstava od onih koji su zdraviji, vitalniji i dugovečniji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *