Živela smrt!

Piše Dragan Milosavljević

Bin Laden, kontroverzni, navodni, neprijatelj, preko svojih boraca odradio je krvavi posao u nametanju države muslimanskih ekstremista u Evropi, gde se igrao fudbal sa srpskim glavama.  Po istom scenariju plan Vašingtona obavljen je i na Kosovu

Za razliku od heroja Gernike, koji su odlazili sa ovog sveta dobacujući fašističkim krvnicima prkosno „E viva la muerte“ („Živela smrt“), danas ovu poruku, kao pretnju svemu živom, upućuju gospodari sudbine sveta SAD.

GLORIFIKACIJA UBISTAVA
U Americi je prvo pozdravljeno kao neizbežna kolateralna šteta, inače uzvišenih „humanitarnih“ motiva, ubistvo sina Gadafija i troje unučadi. A zatim je, u ime  „pravedne osvete“, u pravom stilu saluna Divljeg zapada, proslavljena smrt najvećeg svetskog odmetnika. A niko, pritom, ne spominje da je čovek, kome je pripisano rušenje  Bliznakinja, galofak proizvod CIE  i antisojvetski pomaganog  terorizma u Avganistanu.
Još manje se u slavljeničkoj euforiji Vašingtona, kojem se pridružio i Savet bezbednosti OUN, spominje da je vojni udar na Bliski istok i sever Afrike u režiji SAD i NATO širom otvorio vrata Al Kaidi, sada bez Bin Ladena, da postane zvanično dominantni faktor u stvorenom haosu, pa i otvoreni partner kao saputnik atlantskog islama u službi američkog neokolonijalizma.

Više u štampanom izdanju Pečata микрозаймы онлайн займ без проверок под честное словоqiwi займ онлайнмоментальный займ займ на банковскую карту с плохой кредитной историейзайм на лицевой счетгде взять займ на карту

3 коментара

  1. Pakistanske obaveŠtajne sluŽbe o ubistvu vodje Al Kaide
    Bin Ladena uhvatili pa streljali pred ćerkom

    Surovo – Ćerka najtraženijeg teroriste Safija (12) ispričala je pakistanskim obaveštajcima da joj je otac uhvaćen živ i da nije pružao otpor, a da je onda streljan pred njenim očima

  2. Ovaj koji je ubijen jeste Bin Laden ali ne Osama(koji je mrtav vec devet godina) nego njegov sin. Pobili su isto tako, kucne sluge, medju njima i jednu zenu. Osamin sin nije bio naoruzan niti je pruzio ikakvoga otpora. Mogli su ga uhvatiti, ali im je vise odgovarao mrtav. Ziv bi mogao da izprica vrlo neprijatnu istinu-da mu je otac umro vec vise godina.

  3. Politicki svesni

    Prvo i pre svega: sta je Al-Kaida? Organizacija stvorena od strane CIA-e. Moje misljenje je da CIA ima toliko agenata infiltriranih u Al-Kaidu, da ne samo sto je sve vreme informisana o svakoj bitnoj stvari vezanoj za tu organizaciju, vec verujem i da ima i veliki uticaj na nju. Tim pre sto se u duzoj vremenskoj perspektivi pokazuje kako se aktivnosti Al-Kaide tako skladno uklapaju u americke planove. Uopste ne verujem da sve ove godine nisu imali nikakvu informaciju o Bin Ladenu. Jedan iranski zvanicnik tvrdi da ima pouzdanu infomaciju da je Osama Bin Laden mrtav vec nekoliko godina. Verujem i da su US sve vreme odlicno znale istinu o Osami. Mozda mozemo da kazemo i ovako:”Ja sam te stvorio, ja cu te i unistiti. I to onda kad ja to odlucim.” Ovde, medjutim, nije po sredi Bin Ladenova smrt, vec plasiranje informacije o njoj. Nebitno je da li je Bin Laden ziv, ubijen pre nekoliko dana ili pre mnogo godina. Bitno je sta oni mogu da postignu plasiranjem informacije o njegovoj smrti.
    Ona je samo sredstvo za postizanje cilja u tri koraka:
    1) plasiranje informacije o ubistvu Bin Ladena;
    2) reakcija Al-Kaide(koju oni koji su je stvorili i kontrolisu, pa mogu i da predvide i da uticu na tu reakciju);
    3) US ce uraditi NESTO za sta ce im ta reakcija posluziti kao izgovor, a sto predstavlja cilj koji su plasiranjem te informacije i zeleli da postignu.
    Slicno je bilo i sa napadom 11/9/2001. Imali su informaciju(od Mosada i Saudijske sluzbe, kao i sopstvene informacije) da preti napad. Pustili su ih da napad izvedu. A onda je taj napad posluzio kao izgovor za napad na Avganistan i uvodjenje restriktivnih mera prema sopstvenom i drugim narodima (ukidanje medijskih i gradjanskih sloboda, uvodjenje skenera na aerodromima, itd.). Oni deluju planski i nista nije slucajno.

    Informacija o smrti Bin Ladena treba da posluzi kao provokacija. Naravno, U.S. sada ocekuju i zele reakciju Talibana, Al-Kaide ili dela muslimanske populacije. Ta reakcija ce postati izgovor za uvodjenje drasticnih mera (ukidanje gradjanskih sloboda u ime “zastite od terorizma” ili preduzimanje, odnosno prosirivanje vojnih aktivnosti, izgovor za produzavanje vojnog prisustva u bliskoistocnim zemljama, i slicno).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *