1. mart 2011.

Kao „Srpski Davos“ na Kopaoniku imenovan je upravo otvoreni trodnevni biznis forum koji je okupio više od 450 učesnika, predstavnika države, privrede, ambasadora i ekonomista iz zemlje i regiona.
Forum „Održive reforme za održiv razvoj“ najavljuje brigu za povećanje životnog standarda, zaustavljanje rasta nezaposlenosti, ubrzan rast privredne aktivnosti, stabilnost cena i podršku razvoju realnog sektora kao prioritete Vlade u 2011. godini. To je inače rekao i premijer Mirko Cvetković, čija izjava „da privredna aktivnost Srbije tokom krize nije značajno smanjena i da se očekuje da ćemo već u prvoj polovini ove godine dostići pretkrizni nivo“, konkuriše – skromno i neuvijeno- za Ginisovu agendu neodmerenosti. Takođe, i „naš  Davos“ s pravom nosi ovo proslavljeno ime u onoj meri u kojoj je  Srbija nalik Švajcarskoj.

Један коментар

  1. O gospodo moja lepa po planini sto se seta.Da vam kaze stara dika nekad Gazda od radnika.Prodadoste moju firmu tu radnicku imovinu.Dali ste je tom becaru za bezveznu sitnu paru.Za akcije na papiru tom becaru to netreba.A penziju koju primim ni minusa da podmirim.Saopstenja slusam vasa a mene je tuga snasla.Sve odavno mi to znamo uzalud se prica tamo.Domacinski vama treba dave sredi pravog reda.Svaka greska da se plati pa ce oni reda znati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *