Naučnici dokazali: stvarni svet je na internetu

Piše Pavle Ćosić

Stokholm, 8. decembar 2010, Izvor AT – Grupa naučnika sa stokholmskog univerziteta posle višegodišnjeg istraživanja ponašanja ljudske populacije, uspela je da dokaže da se pravi život u ekonomski razvijenim i manje razvijenim zemljama zapravo odvija na internetu, a da je ono što smo dosad smatrali stvarnim u stvari čista iluzija.

Kako se navodi u obrazloženju ovog otkrića, putem interneta čovek današnjice obavlja sve vitalne funkcije: komunicira sa prijateljima, kolegama i rodbinom, zarađuje, kupuje, održava porodične odnose, obavlja rekreaciju, putuje, posećuje bioskope i pozorišta, sluša radio i televiziju, tzv. „društveni život“ je potpuno podređen raznim društvenim mrežama. Preko interneta je zadovoljena čak i čovekova potreba da ratuje. Sve životne potrebe današnjeg modernog čoveka objedinjene su na internetu, kojem čovek pristupa preko kompjutera ili mobilnog telefona. Jedina funkcija koja postoji u svetu, donedavno smatranim stvarnim je spavanje i sanjanje, pa tako i sanjarenje.
Pomenuta grupa naučnika ovo otkriće naziva novim Kopernikanskim obrtom i najavljuje da je samo potrebno da ljudi toga postanu do kraja svesni da bi se tok civilizacije sasvim izmenio.

3 коментара

  1. Љубомор

    Укрштањем настала мазга,
    од човека сада праве мулу
    методом испирања мозга
    од њега праве једад и нулу.
    Мозак нам праве у виду бинара,
    наум “Брата” жеља проклета,
    биће интернет без динара.
    Краљица Мајка, господар Света
    Са једног места, једним кликом
    управљаће аморфним човеком.

  2. Љубомор

    Колико су новаца добили за ово истраживање од Тајне владе?

  3. Љубомор

    Колико су новаца “Вајни научници” добили за ово истраживање од Тајне владе?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *